21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice

Vâlcea: Depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii vâlceni au depistat doi conducători auto sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce circulau pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri din Zătreni au depistat, ieri, pe strada Pleșoiu din localitatea Livezi, un bărbat, de 30 de ani, din Republica Moldova, la volanul unui autoturism fiind sub influența alcoolului.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Azi noapte, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Berbești au depistat un autoturism, pe DJ 605 C, în localitatea Alunu, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 37 de ani, din localitatea Roșia de Amaradia, județul Gorj.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Citește și: (VIDEO) Percheziții la mai multe imobile și penitenciare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS