21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat accidentat mortal când trecea strada ca să cumpere pepeni

Bărbat accidentat mortal când trecea strada ca să cumpere pepeni

Un şofer a fost accidentat mortal când a vrut să treacă strada prin faţa unui autoturism, fără să se asigure. Bărbatul încerca să ajungă la o tarabă de pe marginea drumului, la care se vindeau pepeni. Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 16.00, pe DN 6, la intrarea în comuna Vitănești, dinspre Alexandria.

Un bărbat, de 74 de ani, din municipiul București, a încercat să traverseze fără să se asigure corespunzător, prin fața unui vehicul. A fost lovit mortal de un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 46 de ani, tot din București. Potrivit unor surse, pietonul încerca să traverseze pentru a cumpăra pepeni de la o tarabă din zonă.

„Polițiștii din cadrul Serviciului rutier al IPJ Teleorman au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și efectuează cercetări în cazul unui accident de circulație produs astăzi, în jurul orei 16.00, pe DN 6, la intrarea în comuna Vitănești, dinspre Alexandria.

Din cauze și în împrejurări ce urmează a fi stabilite cu exactitate din cercetări, un bărbat de 74 de ani, din municipiul București, s-ar fi angajat în traversarea carosabilului, fără să se asigure, prin fața unui vehicul, moment în care ar fi fost lovit de un autoturism aflat în depășirea primului, condus de către un bărbat de 46 de ani, domiciliat în municipiul București.

În urma impactului a fost înregistrat decesul pietonului”, a transmis IPJ Teleorman.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Citeşte şi: Un pacient oncologic s-a sinucis în baia spitalului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS