21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPolițiste transformate în hoaţe. Au furat din camera cu bunuri confiscate o mie de litri de alcool

Polițiste transformate în hoaţe. Au furat din camera cu bunuri confiscate o mie de litri de alcool

Două polițiste din Suceava s-au transformat în hoaţe și au ajuns după gratii, în loc să apere legea. Acestea au furat din camera în care sunt păstrate bunurile confiscate aproape 1.000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit. Totul, cu complicitatea altor doi angajați ai statului. Acum, toți patru sunt arestați preventiv pentru 30 de zile.

Două polițiste de la IPJ Suceava, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de la Direcția Regională a Finanțelor Publice Iași, dar care activează la Suceava și soțul uneia dintre polițiste au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, informează Monitorul de Suceava.

„La data de 22 iulie 2024, inculpații au falsificat procesul-verbal de distrugere a unor bunuri aflate în camera de corpuri delicte din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, iar apoi și-au însușit o cantitate totală de 940 de litri alcool și trei lansete de pescuit, bunuri ridicate în cadrul altor dosare penale”, se menționează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Citește şi: Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS