6.2 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCadavrul unui tânăr, găsit pe un câmp, cu o plagă la nivelul gâtului

Cadavrul unui tânăr, găsit pe un câmp, cu o plagă la nivelul gâtului

Cadavrul unui tânăr de 24 de ani a fost găsit, cu o plagă la nivelul gâtului, pe un câmp în estul judeţului Timiş. Primele date ale anchetei arată că bărbatul ar fi participat la o partidă de vânătoare organizată în mod ilegal, iar la audieri au ajuns mai multe persoane.

Un tânăr de 24 de ani a fost găsit mort pe un câmp, între localităţile Cladova şi Lăpuşnic, cu o plagă la nivelul gâtului, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

„La data de 26 iulie, în jurul orei 2.12, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112 cu privire la decesul unei persoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat pe un câmp dintre localităţile Cladova şi Lăpuşnic un tânăr în vârstă de 24 de ani, decedat, care prezenta o plagă la nivelul gâtului”, precizează reprezentanţii IPJ Timiş. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz.

Politistii fac cercetări în acest caz, sub coordonarea procurorului, pentru a stabili dacă este vorba despre o crimă sau despre sinucidere.

Citește și: 81 de locuri libere rămase în liceele din Gorj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS