11.7 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr a murit și trei adolescenți au fost răniți într-un accident între un camion și două mașini

Un tânăr a murit și trei adolescenți au fost răniți într-un accident între un camion și două mașini

Un tânăr de 24 de ani a murit şi trei adolescenţi au fost răniţi în urma unui accident petrecut luni seară, în care au fost implicate două maşini şi un camion. Accidentul s-a petrecut pe raza localității arădene Cicir, pe DN 7.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, cele trei autovehicule au intrat în coliziune în apropierea localităţii Cicir, fiind alocate echipaje de intervenţie ale Detaşamentului de Pompieri Arad, dar şi echipaje medicale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

„Din nefericire, o victimă de sex masculin a fost declarată decedată la locul evenimentului”, a precizat ISU.

SAJ Arad a informat că în total opt persoane au fost implicate în accident. Au fost transportaţi la spital doi adolescenţi de 16 ani, o fată şi un băiat, şi un alt băiat de 18 ani. Fata este în comă, iar ceilalţi doi au suferit răni care nu le pun în pericol vieţile.

Printre cei aflaţi în autoturismele avariate s-au mai aflat o mamă şi copilul său de 6 luni, dar sunt în afara oricărui pericol.

Traficul rutier a fost blocat pe DN 7 în zona accidentului. Poliţiştii fac cercetări cu privire la cauzele producerii acestuia. 

Citeşte şi: Un pescăruș a învăţat să fure pungi cu chipsuri dintr-un magazin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS