21.7 C
Craiova
luni, 9 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) 7 teleormăneni, reţinuţi de poliţiştii doljeni

(VIDEO) 7 teleormăneni, reţinuţi de poliţiştii doljeni

-

Polițiștii craioveni au reținut, pentru 24 de ore, 7 teleormăneni, trei bărbați şi patru femei, cu vârste între 16 și 38 de ani, toţi din municipiul Roşiorii de Vede.

Aceştia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de:

  • violenţă în familie,
  • tentativă la lipsire de libertate,
  • distrugere,
  • tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe 29 iulie, ora 17.15, polițiștii Secției 3 Craiova au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, din municipiu, că, în incinta unei unități medicale din localitate, are loc o altercație între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, care au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan şi a unei neînţelegeri, un tânăr de 19 ani ar fi agresat-o fizic pe concubina acestuia, o tânără de 18 ani, din judeţul Teleorman.

În sprijinul tânărului ar fi intervenit alte şase persoane, doi bărbaţi şi patru femei. Prin exercitarea de violenţe, ar fi încercat să o ia pe tânără împotriva voinţei sale în vederea deplasării către judeţul Teleorman.

Totodată, aceştia sunt bănuiţi că ar fi provocat distrugeri autoturismului tinerei.

Persoanele implicate în eveniment au fost conduse la audieri. În urma probatoriului administrat a fost dispusă reţinerea celor şapte, pentru 24 de ore. AAceştia au fost introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Mâine, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citeşte şi: Vâlcea: 30 de candidaţi au nota la definitivat între 9 şi 10

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

E gata! Irina Begu a pus mâna pe trofeul...

Irina Begu a reușit un rezultat mare în această...

ȘTIRI GdS