9.5 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn român a murit și alți doi au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-o capelă din Austria

Un român a murit și alți doi au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-o capelă din Austria

Un adolescent român de 17 ani a murit pe loc și alți doi au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-o capelă din Austria.

Miercuri după-amiază, BMW-ul în care se aflau a ieșit de pe carosabil, în zona localității Sankt Egyden am Steinfeld, din districtul Neunkirchen, și s-a izbit cu viteză de o capelă. Impactul a fost fatal pentru băiatul de 17 ani, în timp ce șoferul de 21 de ani și un alt pasager, de 17 ani, au fost răniți ușor.

Potrivit jurnaliștilor Heute, șoferul a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei excesive. Mașina a fost aruncată în șanț, după care s-a izbit cu partea dreaptă în zidul unei capele.

Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta șoferului, un băiat în vârstă de 17 ani, a rămas blocat între fiare, fiind nevoie de intervenția pompierilor voluntari pentru a fi eliberat. În ciuda îngrijirilor medicale de urgență, a murit la fața locului, din cauza rănilor grave suferite. 

Al doilea pasager din BMW, un adolescent care se afla pe bancheta din spate, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul de Stat Wiener Neustadt, iar șoferul a fost preluat de serviciile de urgență. Ambii au suferit răni ușoare.

Citeşte şi: Portofoliul educaţional devine obligatoriu din această toamnă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS