30.4 C
Craiova
luni, 9 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat din Scornicești este cercetat pentru rănirea cu intenție a unor câini

Un bărbat din Scornicești este cercetat pentru rănirea cu intenție a unor câini

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, privind un bărbat care ar fi exercitat acte de violență asupra unor exemplare canine, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a sesizat din oficiu și a întocmit dosar penal pentru rănirea cu intenție a animalelor.

La data de 4 august a.c., Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi exercitat acte de violență asupra unor exemplare canine în orașul Scornicești, județul Olt.

Din primele verificări, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din orașul Scornicești, bănuit de comiterea faptei.

În cauză, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru un exemplar canin și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale.

CITEȘTE ȘI: Cu 138 km la oră, în Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS