12.6 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer beat a accidentat un pieton băut, apoi a fugit de la locul accidentului

Un şofer beat a accidentat un pieton băut, apoi a fugit de la locul accidentului

Un şofer beat a accidentat un pieton băut, apoi a fugit de la locul accidentului. Testele au indicat că şoferul era foarte beat, având 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. pietonul avea o alcoolemie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost reţinut.

Evenimentul rutier a avut loc duminică , în jurul orei 07.50, pe o stradă din localitatea clujeană Apahida.

„Din cercetările efectuate a rezultat că, un bărbat, de 55 de ani, din comuna Apahida, care se afla la volanul unui autoturism, ar fi acroşat un bărbat, de 52 de ani, care circula pe partea carosabilă, ulterior părăsind locul accidentului”, informează oficialii Poliţiei judeţene Cluj.

Şoferul fugar a fost găsit în scurt timp de către poliţişti, în comuna Apahida. Testul pentru alcoolemie a arătat că acesta era foarte beat, dar că şi pietonul consumase alcool. Astfel, în cazul şoferului a fost înregistrată o alcoolemie de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce pentru pieton testul a indicat o alcoolemie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de sânge în vedere stabilirii alcoolemiei , ulterior pe numele acestuia fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Citeşte şi: Gorj: Motociclist rănit într-un accident rutier la Jupânești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS