17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Şi-a tâlhărit sora şi a ajuns după gratii

Vâlcea: Şi-a tâlhărit sora şi a ajuns după gratii

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Râmnicu Vâlcea au reținut un tânăr de 20 de ani, din municipiu, care şi-a tâlhărit sora. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În noaptea de 1 spre 2 august, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie că a fost agresată și amenințată cu un cuțit de fratele ei. Ulterior, acesta i-a sustras bijuteria de la gât și a fugit într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, stabilind că este vorba de un tânăr, de 20 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

Cel în cauză a fost condus la sediul unității de poliție pentru audieri. În baza probatoriului administrat polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Pe 3 august, magistrații Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au decis ca tânărul de 20 de ani să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Acesta a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, în vederea executării măsurii.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale, sub supravegherea unității de parchet competente.

Citeşte şi: Vâlcea: Arestat pentru agresiune sexuală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS