17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn jandarm a murit după ce în motocicleta sa a intrat o mașină lovită de un alt autoturism

Un jandarm a murit după ce în motocicleta sa a intrat o mașină lovită de un alt autoturism

Un jandarm de 25 de ani a murit după ce în motocicleta sa a intrat o mașină lovită de un alt autoturism. Accidentul a avut loc luni după-amiază, în localitatea clujeană Buneşti.

Poliția a fost sesizată despre producerea accidentului în jurul orei 16.10 Din cercetările preliminare a rezultat că un bărbat de 71 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de o femeie de 35 de ani, din municipiul Bistrița, care circula din direcția municipiului  Cluj-Napoca înspre municipiul Dej, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat pe sensul opus de mers. Acolo a lovit o motocicletă condusă de un tânăr de 25 de ani, din Gherla, care circula din direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

În urma evenimentului, femeia și tânărul au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Tânărul de 25 de ani, un jandarm, nu a putut fi testat la fața locului cu etilotestul. Din nefericire, acesta a decedat la unitatea medicală.

Citeşte şi: Mehedinţi: Şofer rănit după ce maşina sa a fost lovită de tren în Gara Orşova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS