20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat cu probleme psihice şi-a ucis mama şi doi dintre fraţi

Un bărbat cu probleme psihice şi-a ucis mama şi doi dintre fraţi

Un bărbat cu probleme psihice şi-ar fi ucis luni mama, sora şi un frate în apartamentul de pe Calea Moşilor din Bucureşti în care locuiau împreună. Bărbatul s-a baricadat ore întregi în locuinţă, cu trupurile neînsufleţite ale victimelor sale, informează Observatornews.

Alarma a fost dată de fratele lui geamăni, după ce nu a mai reuşit să intre în casă. Amândoi au ajuns la audieri, iar arma crimei încă este de negăsit.

Luni, într-un acces de furie, individul de 46 de ani ar fi pus mâna pe un cuţit şi şi-ar fi atacat fără milă familia. După ce şi-ar fi ucis mama de 74 de ani, sora de 47 de ani şi fratele de 44 de ani, bărbatul ar fi încercat să şteargă urmele, însă fratele geamăn i-a dat planurile peste cap.

A băgat cadavrele în saci

Când a ajuns acasă şi a văzut că uşa este încuiată a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112. Poliţia găsit trei cadavre în casă, dintre care două băgate în saci.

„Era senin, a indicat locul în care era mama şi a spus că mai sunt încă două cadavre. Victimele sunt mama, fiica şi unul dintre fraţi. Au mutiple plăgi înjunghiate, chiar şi 20 de plăgi înjunghiate”, a declarat Alexandru Anghel, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. 

Mama bărbatului avusese în trecut un ordin de protecţie împotriva fiului, dar pe care l-a retras la scurt timp.

Tripla tragedie nu pare să îi suprindă pe vecinii, obişnuiţi deja cu scandalurile din apartamentul familiei.

Cei doi fraţi, duşi la audieri

Imediat după ce trupurile fără viaţă ale mamei, fratelui şi surorii au fost ridicate de Serviciul de Medicină Legală, suspectul principal, dar şi fratele care a anunţat tragedia au ajuns la audieri la Serviciul Omoruri din Capitală. Flancaţi de agenţi, cei doi nu au scos niciun cuvânt în faţa camerelor.

Atât principalul suspect, cât şi fratele său au fost audiaţi toată noaptea pentru a face lumină în acest caz. Bărbatul de 46 de ani riscă acum ani grei de puşcărie.

Citeşte şi: Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul zece al unui hotel din Mamaia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS