23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie s-a înecat, iar fiicele ei adolescente au fost salvate în ultimul moment, după ce au intrat să se scalde în râul Timiș

O femeie s-a înecat, iar fiicele ei adolescente au fost salvate în ultimul moment, după ce au intrat să se scalde în râul Timiș

Două adolescente, de 13 şi 15 ani, şi mama lor, de 38 de ani, au intrat să se scalde în râul Timiş şi nu au mai fost văzute. Toate trei au fost găsite de apropiaţi, fiind aduse la mal. Pentru femeie a fost însă prea târziu. Soțul ei a fost cel care a alertat serviciile de urgență prin 112.

„La data de 9 august a.c., în jurul orei 15.57, poliţiştii oraşului Recaş au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că o femeie de 38 de ani şi două minore, de 13 şi 15 ani, ar fi fost la scăldat în râul Timiş, în apropierea localităţii Bazoşu Vechi, iar acestea nu ar mai fi ieşit la suprafaţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, acestea fiind găsite de către apropiaţii familiei cu care se aflau şi aduse la mal”, a transmis IPJ Timiş.

Poliția a precizat că mama fetelor și-a pierdut viața.

”În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai transmis Poliţia.

Citeşte şi: Un muncitor a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul şase al unui bloc în construcție

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS