17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru răniţi după ce un autoturism a fost lovit de o mașină de gunoi al cărei șofer nu a acordat prioritate

Patru răniţi după ce un autoturism a fost lovit de o mașină de gunoi al cărei șofer nu a acordat prioritate

Patru bărbaţi, cu vârste între 21 şi 31 de ani, au fost răniţi după ce un autoturism a fost lovit de o mașină de gunoi al cărei şofer nu a acordat prioritate. Accidentul a avut loc vineri, pe DN 1, în în zona localităţii sibiene Şelimbăr.

”În timp ce conducea o autoutilitară pe un drum secundar, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Sibiu, a pătruns în drumul naţional fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Veştem spre Sibiu de către un bărbat de 26 de ani, din judeţul Gorj”, a transmis IPJ Sibiu.

Echipajele SAJ şi ISU au asistat medical patru persoane, şoferul şi cei trei pasageri, toți din Avrig, din autoturism.

Un bărbat 31 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism la genunchi. Un bărbat de 21 de ani a suferit un traumatism cranio-facial, iar un bărbat de 25 de ani un traumatism genunchi. Cei trei au fost transportaţi de echipajele SAJ la UPU Sibiu, în stare stabilă.

Un bărbat  în vârstă de 26 de ani care a suferit un traumatism cranian şi un traumatism la picior a fost transportată la UPU Sibiu de echipajul ISU.

Citeşte şi: Medic acuzat că a ucis patru paciente şi le-a incendiat apartamentele, în Germania

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS