24 C
Craiova
marți, 10 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCarnagiu pe o șosea din Republica Moldova: cinci morți și șase răniți

Carnagiu pe o șosea din Republica Moldova: cinci morți și șase răniți

Un tragic accident rutier s-a petrecut, azi dimineață, în satul Codreanca, din raionul Strășeni, Republica Moldova, soldat cu 5 morți și 6 răniți.

Potrivit surselor PulsMedia.MD, vinovat de accident ar fi șoferul automobilului marca Mitshubishi, un tânăr de 22 de ani, din Chișinău. Acesta era în mașină cu iubita sa de 17 ani, dar și cu o femeie cu doi copii pe care i-ar fi luat ca pasageri de ocazie.

Acesta se deplasa spre Chișinău și ar fi depășit cu viteză excesivă într-o curbă. S-a izbit frontal de un autoturism marca Opel, care venea din sens opus și se deplasa regulamentar. În acesta se afla o familie, inclusiv 3 copii. În urma impactului automobilele au fost cuprinse de flăcări. Martorii tragediei au reușit să evacueze din automobilul Mitsubishi individul de 22 de ani și doi minori, dar și alți trei minori din automobilul Opel.

Șoferul Mitsubishiului a fost transportat la Spitalul din Strășeni. Din nefericire, iubita sa o adolescentă de 17 ani, care se afla pe bancheta din față, dar și o femeie care împreună cu cei doi copii care făcea autostopul și au fost luați de șoferul teribilist în calitate de pasageri de ocazie, au ars de vii în mașină.

În cel de-al doilea automobil se afla un cuplu cu trei copii și o femeie. Șoferul și soția sa, dar și femeia despre care se presupune că ar fi mama unuia dintre ei, au decedat. Din fericire cei trei copii au fost salvați.

Dintre cei cinci copii care se aflau în cele două automobile:

  • doi au fost transportați la Centrul Mamei și Copilului din capitală
  • alți trei sunt la spitalul din Strășeni.

Citește și: Genți și portofele de lux contrafăcute, de peste 3 milioane de lei, descoperite în PTF Bechet

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS