14 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGenți și portofele de lux contrafăcute, de peste 3 milioane de lei, descoperite în PTF Bechet

Genți și portofele de lux contrafăcute, de peste 3 milioane de lei, descoperite în PTF Bechet

Genți și portofele de lux, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 3 milioane de lei, au fost descoperite în PTF Bechet.

Polițiștii de frontieră din Bechet au descoperit într-un ansamblu rutier mai multe cutii de carton. Acestea conțineau 245 bunuri – articole de marochinărie, toate purtând însemnele unui brand de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere. Dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, acestea ar fi valorat aproximativ 3.777.9000 de lei.  

Totul s-a întâmplat azi noapte, când s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean turc, de 60 de ani, aflat la volanul unui ansamblu rutier.

Șoferul transporta piese de mobilier din Turcia pentru Germania și Franța, conform documentelor de însoțire a mărfii.

Poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit în compartimentul de marfă al semiremorcii mai multe cutii de carton. Acerstea conțineau articole de marochinărie.

După inventarierea bunurilor, a rezultat cantitatea de 245 genți și portofele, care au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Faţă de şoferul turc se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. La finalul cercetărilor urmează să să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS