15.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci răniți într-un accident în lanț în care au fost implicate cinci mașini

Cinci răniți într-un accident în lanț în care au fost implicate cinci mașini

Cinci persoane au fost rănițe și au ajuns la spital după o ciocnire în lanț între cinci mașini în care se aflau 17 persoane, Accidentul s-a petrecut sâmbătă pe A1, la km 287+900, în zona Miercurea Sibiului, pe sensul Sebeş – Sibiu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, în timp ce conducea un autoturism, un cetățean străin, de 75 de ani, a provocat o coliziune în care au fost implicate alte patru autoturisme. Celalte mașini implicate în accident erau conduse de patru bărbați, un gorjean de 37 de ani, un clujean de 40 de ani, un bucureștean de 44 de ani și un hunedorean de 44 de ani.

A fost activat Planul Roşu de intervenţie. La locul accidentului au fost alocate trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic şi o autospecială de stingere.

Trei adulți și doi minori au fost duși la spital conștienți. Adulţii răniţi au fost transportaţi la SJU Sibiu, iar cei doi copii, la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu.

„În accident au fost implicate cinci autoturisme şi un număr total de 17 persoane (opt adulţi şi nouă minori) În urma evaluării medicale au avut nevoie de investigaţii medicale şi transport la spital cinci persoane (trei adulţi şi doi minori): o femeie în vârstă de 67 de ani cu dureri toracice; o femeie în vârstă de 31 de ani cu dureri cervicale şi escoriaţii; un bărbat de 37 de ani cu traumatism toracic; un băieţel în vârstă de 5 ani cu traumatism cranian; un băieţel în vârstă de 6 ani cu multiple contuzii”, a transmis ISU Sibiu.

Citeşte şi: Doi răniți după ce o mașină de poliție s-a ciocnit cu un autoturism, apoi a lovit doi pietoni și un taxi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS