16.7 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn șofer a murit și unul a fost rănit grav după ce un alt șofer a făcut o manevră interzisă

Un șofer a murit și unul a fost rănit grav după ce un alt șofer a făcut o manevră interzisă

Un șofer de 50 de ani a murit, iar altul de 25 a ajuns în stare gravă la spital, după ce un alt șofer a făcut o manevră interzisă. Accidentul s-a produs pe Drumul European 85, la intrarea în municipiul Buzău.

Accidentul a avut loc după ce șoferul unui autoturism a oprit și a încercat sa facă stânga să între intr-o benzinărie, chiar dacă aceasta manevra era interzisă. 

Un alt autoturism a oprit în spatele lui, iar șoferul unui taxi, care venea din spate, nu a mai avut timp sa oprească și a tras stânga de volan. Mașina a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit frontal de un autoturism care circula regulamentar. 

Două accidente mortale într-o săptămână, din lipsa separatoarelor de sens

Accidentul s-a produs exact în locul în care, în urmă cu șase zile, doi tineri, soț și soție, au murit tot în urma unei coliziuni. Tragediile ar fi putut fi evitate dacă în zona ar fi fost instalate separatoare de sens.

Șoferul taxiului, în vârstă de 50 de ani a fost declarat decedat după ce medicii de pe ambulanță au efectuat protocolul de resuscitare. Polițiștii încearcă să identifice șoferul autoturismului care a efectuat manevra interzisă.

Citeşte şi: Un electrician a murit electrocutat în camera frigorifică a unei fabrici de pâine

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS