22 C
Craiova
marți, 10 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânărul jandarm care s-a împușcat în cap la Timișoara este din Gorj

Tânărul jandarm care s-a împușcat în cap la Timișoara este din Gorj

Un jandarm de 24 de ani, din Gorj, care lucra în Timișoara s-a împușcat în cap luni dimineață cu arma din dotare, în propria casă. Tânărul se afla în timpul programului Bărbatul a fost găsit de paramedici în stare gravă.

„În data de 12 august 2024, în jurul orei 7.40, efectivele din cadrul echipajului de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, observând că un coleg nu s-a prezentat în serviciu, s-au deplasat la adresa subofițerului. Bărbatul a fost găsit cu o plagă împușcată în zona capului. La fața locului a sosit un echipaj SMURD cu medic pentru acordarea măsurilor de prim-ajutor și o echipă de cercetare la fața locului, fiind sesizat și Parchetul Militar Timișoara de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara. La ultima testare psihologică, jandarmul de 24 de ani, a fost declarat apt pentru executarea serviciului. În prezent starea lui e gravă”, a transmis Jandarmeria.

Jandarmul a fost internat în spital

Jandarmul, care a terminat școala militară în 2022, lucra la echipa mobilă și avea punct de lucru la Arhivele Naționale Timiș, unde făcea pază. Acesta a fost să își ia arma de la muncă și a plecat spre punctul de lucru, dar nu a mai ajuns să îl schimbe pe coleg, pentru că a mers acasă și s-a împușcat, conform Antena 3.
Colegii lui au observat că nu s-a mai prezentat la serviciu și s-au dus la el acasă, unde l-au găsit în stare grav. O ambulanță a fost chemată de ei la fața locului. Din fericire, medicii au constatat că bărbatul are încă semne vitale și a fost transportat de urgență la spital. Nu se știe deocamdată ce l-a determinat pe bărbat să facă acest gest.

Citește și: Se reface proiectul tehnic pentru modernizarea DN Scoarța – Pitești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS