21.7 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Trei răniți în urma coliziunii dintre un tir și două autoturisme

(VIDEO) Dolj: Trei răniți în urma coliziunii dintre un tir și două autoturisme

-


Trei persoane au fost grav rănite, în această dimineață, în urma coliziunii dintre un tir și două autoturisme, pe DN 65, în afara localității Cârcea.

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat, de 34 de ani, cetățean străin, conducea un autoturism pe DN 65, din direcția Craiova către Slatina. El ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule(TIR).

Ulterior, din impact, ansamblul de vehicule a acroșat un al doilea autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani, din Craiova.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu:

  • o autospecială de lucru cu apă și spumă,
  • o autospecială de descarcerare,
  • o ambulanță terapie intensivă mobilă,
  • o ambulanță SMURD,
  • o ambulanță SAJ.

Cetățeanul străin, bărbatul de 59 de ani și o femeie de 60 de ani, pasageră în autoturismul acestuia din urmă au fost transportați la spital.

Conducătorul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pentru ceilalti doi conducători auto urmează să li se recolteze mostre biologice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citește și: Raport DSP privind calitatea apelor de îmbăiere din Dolj. Unde sunt depăşiri ale nivelului de E.Coli şi enterococi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:27

(VIDEO) Percheziții în Dolj și Gorj la persoane care...

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Economice Gorj au...

ȘTIRI GdS