21.2 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat din Brădești, reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Bărbat din Brădești, reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii Secției 1 Craiova au reținut un bărbat de 57 de ani, din comuna Brădeşti, acuzat de încălcarea ordinului de protecţie. Potrivit oamenilor legii, bărbatul ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie şi s-ar fi apropiat de soția sa la o distanţă mai mică de 100 de metri.

Polițiștii spun că incidentul a avut loc pe data de 3 august, în Craiova.

”În dimineaţa zilei de 3 august, ora 10.30, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 43 de ani, din comuna Brădeşti, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Lipscani din municipiul Craiova, soţul său ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie şi s-ar fi apropiat de aceasta la o distanţă mai mică de 100 de metri.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că începând cu data de 16 iulie 2024, pe numele bărbatului instanţa de judecată a fost emis ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni, acesta având interdicția de a se apropia de femeie la o distanță mai mică de 100 de metri, precum şi interzicerea oricărui contact cu aceasta”, au explicat oamenii legii.

Suspectul, prins în Craiova

Pentru că bărbatul se sustrăgea cercetărilor, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în comuna Brădeşti. Suspectul nu a fost găsit în comună, ci în Craiova. Bărbatul a fost dus la audieri, după care a fost reținut pentru 24 de ore. Polițiștii mai spun că, astăzi, bărbatul va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS