17.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljOltean arestat după ce și-a agresat mama și fratele

Oltean arestat după ce și-a agresat mama și fratele

Judecătoria Slatina a dispus, vineri, arestarea preventivă a unui bărbat de 37 de ani, acuzat de violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție. Potrivit oamenilor legii, pe data de 8 august, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție. Motivul a fost că, pe 2 august, și-a agresat mama. Ulterior, pe 16 august, bărbatul a recidivat. De data acesta și-a lovit fratele.

Polițiștii au precizat că prima sesizare a fost făcută pe data de 2 august.

”La data de 2 august, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie din comuna Coteana, cu privire la faptul că fiul acesteia ar fi agresat-o fizic. Din primele verificări, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Coteana, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat-o fizic pe mama sa, în vârstă de 65 de ani”, au explicat polițiștii.

Ulterior, împotiva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Pe 8 august, instanța a emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni.

Oltean arestat după ce și-a agresat mama și fratele

Pe 16 august, același bărbat a fost implicat într-un alt scandal. De data aceasta și-a agresat fratele, iar pe femeia de 65 de ani a amenințat-o cu moartea.

”La data de 16 august, în jurul orei 01:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie din comuna Coteana, cu privire la faptul că soțul acesteia ar fi fost agresat fizic de către fratele acestuia, pe fondul unui conflict intrafamilial.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Coteana, s-ar fi deplasat la domiciliul mamei sale, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Slatina, unde ar fi amenințat-o cu moartea pe mama sa și l-ar fi agresat fizic pe fratele acestuia. În urma evenimentului, persoana agresată a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, mai spun oamenii legii.

În cursul zilei de vineri, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis de Judecătoria Slatina.

Citește și: Incendiu de pădure în apropiere de stațiunea Băile Olăneşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS