22.8 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoisprezece răniţi, dintre care trei încarceraţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR

Doisprezece răniţi, dintre care trei încarceraţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR

Doisprezece persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR. Accidentul a avut loc pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, la kilometrul 17+400 de metri, pe sensul de mers spre Ovidiu, între localitățile Agigea și Constanța. Unul dintre răniţi, în stare gravă, a fost transportat de elicopterul SMURD la Spitalul Județean de Urgenţă Constanța.

Accidentul a avut loc pe podul de la Cumpăna.

„În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat în afara părții carosabile la o diferență de nivel de aproximativ patru metri. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a evenimentului și suplimentarea resurselor medicale, s-a activat Planul Roșu de Roșu de Intervenție la nivelul județului Constanța”, a transmis IGSU.


La locul accidentului este o mobilizare de forțe: au fost alocate două mașini de stingere, un echipaj de descarcerare, două autospeciale pentru transport victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă, două ambulanțe SMURD, un spital mobil, șase ambulanțe SAJ și un elicopter SMURD.

În total au fost 12 victime, 11 din microbuz şi şoferul TIR-ului. Trei dintre acestea erau încarcerate, dar au fost scoase de pompieri conștiente. O femeie aflată în stare gravă a fost dusă la spital.

Citeşte şi: Un şofer a murit, iar o femeie şi doi copii mici au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un copac

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS