22.8 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Împușcături și oameni înjunghiați în stradă la Halkidiki

(VIDEO) Împușcături și oameni înjunghiați în stradă la Halkidiki

-

Trei oameni au fost răniți, dintre care unul în stare gravă după o răfuială cu împușcături și înjunghieri a mafioților din Bulgaria, într-un beach bar din Halkidiki. Polițiștii greci au efectuat deja opt arestări.

Incidentul armat a avut loc vineri seara la un beach bar din Halkidiki, destinație turistică preferată an de an și de numeroși români.

Potrivit agenției bulgare Novinite, autoritățile elene îl caută încă pe trăgătorul implicat în incidentul violent. Toate persoanele implicate în incident sunt asociate mafiei bulgare. Violențele de la beach bar au legătură cu împărțirea zonelor de influență.

Cei trei răniți au fost arestați duminică și acuzați de încăierare. Este vorba chiar despre patronii bulgari ai beach-barului unde a avut loc sângerosul incident.

”Sâmbătă, cinci bulgari despre care se presupune că sunt autorii împușcăturii au fost arestați și se confruntă cu multiple acuzații, inclusiv cauzarea de vătămare corporală periculoasă”, mai arată sursa citată.
Printre alte obiecte, polițiștii au găsit asupra bulgarilor arestați bastoane, spray cu piper și cuțite.
Infractorii bulgari implicați în conflict au legături cu cel mai temut mafiot din Bulgaria

Novinite susține că unul dintre cei arestați este interlopul Kiril Kirov, zis Rusul, personaj asociat cu Christophoros Amanatidis, zis Taki, cel mai periculos mafiot bulgar.

Reglările de conturi dintre mafioții bulgari au avut loc în mijlocul mulțimii de turiști aflate în preajma beach bar-ului, iar violențele au fost filmate atât de camerele de supraveghere, cât și de numeroșii martori.

Citește și: „Alien: Romulus“ a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ultimul lot al drumului de mare viteză Craiova-Târgu Jiu...

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis,...

ȘTIRI GdS