20.5 C
Craiova
joi, 12 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAutoturism răsturnat pe strada Râului, în urma unui accident

Autoturism răsturnat pe strada Râului, în urma unui accident

O femeie a fost rănită în urma unui accident produs astăzi, la intersecţia străzilor Râului şi Tabaci din Craiova. Potrivit oamenilor legii, accidentul a fost provocat de un şofer de 31 de ani, care nu a acordat prioritate unui autoturism care circula pe strada Râului. În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 37 de ani s-a răsturnat.

Poliţiştii doljeni au explicat că femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Astăzi, în jurul orei 13.20, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Râului, din municipiul Craiova. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că un tânăr de 31 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tabaci, la intersecţia cu strada Râului nu ar fi acordat prioritate de trecere, unui autoturism condus de o femeie de 37 de ani, din Craiova, care circula pe strada Râului, din localitate. În urma impactului autoturismul condus de femeie s-a răsturnat. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatatele fiind negative. A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Doi bărbaţi, în arest preventiv pentru proxenetism

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS