17.3 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Bărbaţi reţinuţi pentru furt calificat

Olt: Bărbaţi reţinuţi pentru furt calificat

Doi bărbați au fost reţinuţi, ieri, de polițiștii Serviciului de Ordine Publică Olt pentru furt calificat.

Pe 6 august, polițiștii Serviciului de Ordine Publică s-au sesizat din oficiu că, în perioada 9 iulie – 2 august, doi bărbați, în vârstă de 31, respectiv 38 de ani, ambii din orașul Potcoava, ar fi sustras aproximativ 800 de litri de produs petrolier cu ajutorul unei instalații artizanale montată pe o conductă ce aparține unei societăți comerciale cu profil de transport de produse petroliere.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

Pe 17 august, polițiștii au efectuat percheziții domiciliară, la locuințele celor doi bărbați bănuiți de comiterea faptei.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri care privesc posibila activitate infracțională.

Ieri, pe numele celor doi bărbați a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul:

  • polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale,
  • luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt,
  • jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

Citeşte şi: (VIDEO) Joe Biden i-a predat ştafeta Kamalei Harris, la Chicago

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS