16.2 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTentativă de înşelăciune în numele RAT Craiova

Tentativă de înşelăciune în numele RAT Craiova

RAT Craiova avertizează în legătură cu un anunţ fals, postat ieri pe Facebook. Pe o pagină care se numeşte „Cardul de transport public Craiova” se promovează un card de transport cu o valabilitate de 6 luni, care ar costa numai 12 lei. De fapt, în urmă cu 12 ore, au fost create trei pagini cu acelaşi nume. În realitate, susţin reprezentanţii RAT Craiova, este vorba de o tentativă de înşelăciune.

„În cinstea împlinirii a 70-a aniversare a Companiei de Transport Public RAT Craiova! Cumpărați un nou card RAT Craiova cu o perioadă de valabilitate de 6 luni și fără restricții la toate tipurile de transport. La doar 12 lei! Grăbește-te, oferta este valabilă pentru primele 500 de persoane!”, este anunţul care pare să vină din partea companiei.

Pe cele trei pagini cu numele „Cardul de transport public Craiova”, la comentarii, mai multe persoane laudă cardul promovat. Există şi comentarii care atrag atenţa că este vorba de o înşelăciune.

Reacţia RAT Craiova

Compania a reacţionat şi atrage atenţia asupra tentativei de înşelăciune.

„RAT SRL Craiova informează cetățenii craioveni că circulă pe Facebook un anunț fals despre achiziționarea unui abonament special, cu ocazia aniversării societății de Transport public din Craiova. Insistăm să nu accesați linkul din postare, deoarece este o adresă web falsă, care nu aparține RAT SRL Craiova.

De asemenea, vă informăm că RAT SRL Craiova nu a solicitat, nu solicită și nu va solicita niciodată date de pe cardurile bancare. Am raportat postarea la Facebook și la autorități și rugăm cetățenii să procedeze la fel, pentru a preveni frauda”, a transmis RAT Craiova.

Prin accesarea link-ului din postare se intraă pe o pagină web care seamănă cu cea care aparţie RAT Craiova. Pagina se numeşte însă choisegrate.com şi nu rat-craiova.ro.

Citeşte şi: Agresorul din Grădina Botanică rămâne în arest preventiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS