14.5 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn șofer a murit după ce a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu o autoutilitară

Un șofer a murit după ce a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu o autoutilitară

Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina în care se aflau a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu o autoutilitară. Accidentul s-a petrecut joi dimineaţă, pe DN 2 – E 85, la Slobozia Bradului.

„Joi, 22 august, la ora 5.31, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 2 – E 85, la Slobozia Bradului, a avut loc o coliziune între două autovehicule. Din primele cercetări efectuate la faţa locului rezultă că un bărbat, de 67 ani, care se deplasa pe direcţia Buzău – Focşani, într-o curbă uşoară la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului a rezultat decesul primului conducător auto şi rănirea uşoară a pasagerului dreapta – faţă din autoutilitară”, a transmis IPJ Vrancea.

Șoferul autoturismului a fost găsit în stop cardio-respirator şi i s-au aplicat manevrele de resuscitare, fără rezultat.

Pasagerul rănit din autoutilitara implicată în accident a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Unitatea Primiri Urgenţe Focşani pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit în cauză.

Citește și: Robert F. Kennedy Jr ar intenționa să se retragă din cursa prezidențială

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS