17.6 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn tânăr de 20 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un copac

Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un copac

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Vulpeni, judeţul Olt, şi-a pierdut viaţa într-un accident produs miercuri, în apropierea comunei doljene Coţofenii din Dos. Poliţiştii doljeni au stabilit că tânărul, care conducea un autoturism pe DJ 606 A, a pierdut controlul direcţiei şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea şoselei.

Poliţiştii doljeni au explicat că şoferul de 20 de ani a lovit un copac de pe sensul opus de mers.

„La data de 21 august, în jurul orelor 10.54, polițiști din cadrul Poliției Oraşului Filiaşi au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localităţii Coţofenii din Dos, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un tânăr de 20 de ani, din comuna Vulpeni, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 606 A, în afara comunei Coţofenii din Dos, sat Potmelţu, din direcţia Scaeşti către Craiova, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, lovind un copac. În urma evenimentului rutier, din nefericire, tânărul de 20 de ani a decedat”, au precizat oamenii legii.

Pompierii au intervenit cu un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, însă nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul de 20 de ani, care a murit pe loc în urma impactului violent.

„ISU Dolj a intervenit cu o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD, pentru descarcerarea unei persoane şi acordarea primului ajutor medical calificat. Echipajele ajunse la locului intervenţiei au găsit o persoană de sex masculin încarcerată, fără semne vitale, declarandu-se decesul acesteia”, au transmis pompierii.

Citeşte şi: Şofer de la Protecţia Copilului, condamnat cu suspendare pentru trafic de influenţă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS