21.2 C
Craiova
joi, 12 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident mortal între Rast şi Rastul Nou

Accident mortal între Rast şi Rastul Nou

O femeie de 49 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident produs miercuri seara, pe DJ 561 D, între localitățile Rast şi Rastul Nou. Poliţiştii au stabilit că o şoferiţă de 23 de ani a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit în afara şoselei, unde a lovit o bucată de beton şi s-a răsturnat. În accident a fost rănită şi şoferiţa şi copilul de un an al acesteia.

Potrivit oamenilor legii, în urma accidentului au fost rănite şi transportate la spital trei persoane. O femeie de 49 de ani, pasageră în autoturism, a decedat la spital.

„La data de 21 august, ora 19.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 561 D, în afara localității Rast, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că o tânără de 23 de ani, din comuna Rast, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561 D, între localităţile Rast şi Rastul Nou, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit un cub din beton din afara părții carosabile. Ulterior, din impact, autoturismul s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto precum şi doi pasageri din autoturism, o femeie de 49 de ani şi un minor de 1 an, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital. Din păcate, la spital, femeia de 49 de ani a decedat”, au precizat poliţiştii doljeni.

Femeia decedată este soacra tinerei de 23 de ani. Poliţiştii au mai explicat că şoferiţa a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Agresorul din Grădina Botanică rămâne în arest preventiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS