17.8 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAngajatul unei vulcanizări a rămas fără picioare, după ce roata unui camion a explodat în timp ce o schimba

Angajatul unei vulcanizări a rămas fără picioare, după ce roata unui camion a explodat în timp ce o schimba

Angajatul unei vulcanizări din Botoșani a rămas fără picioare, după ce roata unui camion a explodat în timp ce o schimba. Un coleg al bărbatului a fost rănit uşor de suflul exploziei, dar a ajuns la spital în stare de şoc după incident.

Explozia s-a produs în timp ce angajaţii vulcanizării încercau să schimbe roata unui autocamion. Cel mai probabil, din cauza presiunii mari, pneul a explodat, iar cei doi bărbaţi, de 36 și 37 de ani, au fost puşi la pământ de suflul deflagraţiei. 

Imediat, la vulcanizare au ajuns mai multe echipaje de intervenţie. Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital.

Bărbatul de 36 de ani a ajuns în stare critică pe mâinile medicilor. Prezenta un traumatism deschis bilateral la membrele inferioare, cu amputaţie incompletă. Pentru că starea acestuia s-a agravat, medicii au decis transferul cu un elicopter SMURD la Iaşi.

Atât poliţiştii, cât şi inspectorii ITM au deschis acum anchete în acest caz.

Citește și: Poliţia Română a scos la concurs peste o mie de posturi din sursă externă, în toată ţara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS