22.6 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi şoferi au murit şi alte opt persoane au fost rănite în ciocnirea între două autoturisme şi un microbuz

Doi şoferi au murit şi alte opt persoane au fost rănite în ciocnirea între două autoturisme şi un microbuz

Doi şoferi au murit şi alte opt persoane au fost rănite în ciocnirea între două autoturisme şi un microbuz. Accidentul s-a produs luni dimineaţă pe DN 2, în localitatea suceveană Bălcăuţi.

Un accident rutier cu zece victime s-a produs, luni dimineaţă, pe DN 2, în zona localităţii Bălcăuţi, fiind activat Planul Roşu de intervenţie, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

În accident au fost implicate două autoturisme şi un microbuz, iar toţi cei trei şoferi au rămas încarceraţi. Două dintre cele zece victime sunt minore.

Echipajele de descarcerare au lucrat minute în șir pentru a-i extrage pe cei trei șoferi și pentru a-i putea preda echipajelor medicale. 

Din păcate, șoferii celor două autoturisme erau în stop cardio-respirator, iar după consumarea protocolului de resuscitare, cei doi bărbați au fost declarați decedați.

Celelalte victime, cu diferite traumatisme, dar conștiente și cooperante, au primit îngrijiri medicale la fața locului. Apoi au fost transportaţi la spitale din Rădăuți și Suceava.

Citeşte şi: Gorj: Zeci de arbori, tăiați ilegal la Brănești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS