19.2 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie rănită grav în parcarea unui magazin. Copilul ei de 6 ani ar fi pus în mișcare mașina 

Femeie rănită grav în parcarea unui magazin. Copilul ei de 6 ani ar fi pus în mișcare mașina 

O femeie în vârstă de 41 de ani a fost rănită grav, marți, în parcarea de la Ikea Pallady, în timp ce punea cumpărăturile în portbagaj. Femeia a fost rănită după ce copilul ei de 6 ani ar fi pus în mișcare mașina, potrivit surselor G4Media. Alte două mașini au fost avariate. Femeia a fost transportată la spital.

„La data de 27 august 2024, în jurul orei 13.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație, în parcarea unui centru comercial din sectorul 3.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 41 de ani, în timp ce punea cumpărăturile în portbagajul autovehiculului personal, a fost accidentată de propria mașină, în împrejurări care urmează a fi stabilite. La acel moment în autovehicul se aflau doi copii minori, în vârstă de 2 , respectiv 6 ani.

Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a anunțat Poliția.

Citeşte şi: Președintele Volodimir Zelenski a anunțat că Ucraina a dezvoltat prima rachetă balistică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS