22.9 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer încarcerat după ce a intrat cu maşina într-un TIR care mergea în marşarier

Şofer încarcerat după ce a intrat cu maşina într-un TIR care mergea în marşarier

Un şofer a rămas încarcerat după ce a intrat cu maşina într-un tir care mergea în marşarier. Accidentul a avut loc luni, în apropiere de Arad, pe autostrada A1, pe sensul de mers Arad-Nădlac.

”Un cetăţean turc, în vârstă de 52 de ani, care conducea un ansamblu rutier, a efectuat o manevră de mers înapoi, pe autostrada A11, în zona nodului rutier dintre A1 cu A11.  În timpul efectuării manevrei, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din judeţul Caraş-Severin, a intrat în coliziune cu ansamblul rutier. În urma impactului, bărbatul de 33 de ani a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, neputând fi testat la faţa locului, cu aparatele din dotare. Şoferul ansamblului a avut rezultat negativ, în urma testărilor”, a transmis IPJ Arad.

Accidentul a avut loc la coborârea de pe autostradă de la ieşirea din Arad, către DN 7, pe sensul de circulaţie către Nădlac.

În urma impactului, un şofer a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia echipajului SMURD pentru recuperarea lui. Victima a fost scoasă în viaţă şi predată echipajului medical.

Poliţia urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Citeşte şi: Bărbat arestat preventiv după ce a încercat să provoace un incendiu într-un parc din Bucureşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS