17 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident cu două victime, provocat de un şofer de 77 de ani

Accident cu două victime, provocat de un şofer de 77 de ani

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs joi, pe DN 56, în comuna Perişor, Dolj. Potrivit oamenilor legii, în accident au fost implicate trei autoturisme. Un şofer de 77 de ani, care conducea un BMW, a ieşit dintr-o staţie peco fără să se asigure şi a acroşat un autoturism Dacia condus de un bărbat de 69 de ani. În accident a fost implicat şi un Mercedes condus de o şoferiţă de 34 de ani. Femeia ar fi încercat să depăşească neregulamentar maşina condusă de şoferul de 69 de ani.

Poliţiştii doljeni au precizat că accidentul a fost provocat de un şofer de 77 de ani, din Bucureşti.
„La data de 29 august, ora 12.33, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Perişor, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii împreună cu poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti care au stabilit faptul că un bărbat de 77 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, la ieşirea dintr-o staţie de alimentare carburant din comuna Perişor, nu s-ar fi asigurat la efectuarea virajului la stânga, pe DN 56, către Giubega, intrând în impact cu un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din Perişor.

De asemenea, autoturismul în cauză a intrat în impact şi cu un autoturism condus de o femeie de 34 de ani, din Calafat, care s-ar fi angajat în depăşirea autoturismului condus de bărbatul de 69 de ani, încălcând marcajul longitudinal continuu”, au precizat oamenii legii.

Accident cu două victime în comuna Perişor

În urma impactului dintre cele trei autoturisme a fost rănită şoferiţa de 34 de ani şi un copil de 6 ani, pasager în autoturismul condus de acesta. Cele două victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au mai precizat că cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: Motorină furată din cisterne, de angajaţii unor firme de transport

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS