15.1 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat din Scornicești care a bătut un câine a fost reținut de polițiști

Un bărbat din Scornicești care a bătut un câine a fost reținut de polițiști

Bărbatul din Scornicești care la începutul acestei luni a bătut un câine a fost reținut, de polițiști.
Este vorba de un bărbat de 40 de ani, care în primele zile ale lunii august a manifestat acte de cruzime față de un câine. Imagini cu scenele violente au ajuns pe o rețea de socializare, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetări în acest caz.
Autorul faptei a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, urmând ca bărbatul să fie prezentat unei instanțe de judecată cu propuneri legale.

„În urma activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au stabilit faptul că exemplarul canin ar fi fost agresat fizic, de către un bărbat, de 40 de ani, din localitatea Scornicești.
Pe baza probatoriului administrat, la data de 30 august a.c., sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Corina Lavinia Cioplea.

Anchetatorii fac precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS