14.2 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat din comuna Desa, reţinut pentru comiterea a şapte infracţiuni

Bărbat din comuna Desa, reţinut pentru comiterea a şapte infracţiuni

Poliţiştii din comuna Poiana Mare, Dolj, au dispus reţinerea unui bărbat de 37 de ani, acuzat de comiterea a şapte infracţiuni. Potrivit oamenilor legii, în iulie şi august, bărbatul a fost depistat conducând fără permis de patru ori. De asemenea, pe 26 iulie, a refuzat recoltarea de probe biologice. Ultima dată când a fost depistat conducând fără permis, pe 24 august, acelaşi bărbat avea o alcoolemie de 1,30 g/l alcool pur în sânge. A şaptea infracţiune este una de lovire sau alte violențe, comisă pe 29 iunie, într-un bar din Ciupercenii Noi.

Poliţiştii doljeni au explicat că bărbatul a comis cele şapte infracţiuni în cursul a două luni.
„Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că bărbatul la data de 24 august, a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazul, din localitatea Poiana Mare, având dreptul de a conduce vehicule suspendat și o alcoolemie de 1,30 g/l alcool pur în sânge. De asemenea, la data de 1 august, bărbatul a condus un autoturism având dreptul de a conduce vehicule suspendat, pe străzile Desei și Berzelor din localitatea Ciupercenii Noi, iar la data de 24 iunie, pe strada Lache Găzaru, din localitatea Desa.

Totodată, poliţiştii au stabilit că în ziua de 26 iulie, cel în cauză a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazul, din Desa, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, au precizat oamenii legii.
A şaptea infracţiune este una de lovire sau alte violențe, comisă pe 29 iunie, într-un bar din Ciupercenii Noi. Potrivit oamenilor legii, inculpatul a bătut un bărbat din localitate.

Bărbat din comuna Desa, reţinut de poliţişti

În cursul zilei de luni, bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. Este acuzat de comiterea a patru infracțiuni de conducere fără permis, una de refuzul prelevării de mostre biologice, una de conducere sub influența băuturilor alcoolice și o infracțiune de lovire sau alte violențe. Tot luni, suspectul a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj. Poliţiştii au mai precizat că inculpatul urma să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi: Nouă persoane judecate pentru trafic de droguri, sub control judiciar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS