17.5 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat şi-a bătut soţia, apoi a intrat cu maşina într-un TIR

Un bărbat şi-a bătut soţia, apoi a intrat cu maşina într-un TIR

Un bărbat care şi-a lovit soţia în cap cu un ciocan, în urma unui scandal conjugal, a plecat de acasă cu maşina şi şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui TIR.

Un accident mortal a avut loc marți după-amiază, pe E85, în județul Vrancea, în timp ce victima era căutată de poliție. Anchetatorii suspectează că bărbatul ar fi recurs la suicid după ce și-a agresat soția. În accident

Bărbatul, originar din Mărășești, avusese un conflict violent cu soția sa, lovind-o în cap cu un ciocan. Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani.

După ce a devenit căutat de poliție pentru atacul asupra soției, bărbatul s-ar fi sinucis prin accident. Șoferul decedat a accelerat până la 150 km/h și a intrat intenționat într-un TIR, în zona Bizighești.

”Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că pe DN 2 – E 85 – în afara localității Bizigești s-a produs un accident rutier. În urma impactului dintre cele trei autovehicule implicate, a rezultat decesul unui bărbat. În prezent, sunt efectuate cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului și luării măsurilor legale care se impun”, potrivit IPJ Vrancea.

Citeşte şi: Gorj: Festivalul lăutarilor gorjeni, la Bolboși

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS