10.3 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAlfred Bulai, arestat preventiv pentru 30 de zile

Alfred Bulai, arestat preventiv pentru 30 de zile

Alfred Bulai, fostul profesor de la SNSPA, inculpat pentru mai multe infracțiuni de natură sexuală, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a decis Judecătoria Sectorului 1. Decizia de joi nu este definitivă, dar este executorie.

După opt ore de deliberări, magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis: fostul profesor de la SNSPA Alfred Bulai a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia de joi nu este definitivă, dar este executorie. Astfel, sociologul se va întoarce în arest. 

Procurorii au cerut arestarea preventivă a sociologului în dosarul privind folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile a sociologului Alfred Bulai, fost profesor la SNSPA, în dosarul privind folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală, a anunţat Daniel Nedela, prim-procurorul unităţii de parchet, conform observatornews.ro.

„Procurorii din cadrul acestui parchet au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un fost profesor universitar din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală şi două infracţiuni de folosirea abuzivă în scop sexual a funcţiei”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Miercuri, Alfred Bulai a fost reţinut de procurori pentru agresiune sexuală

Miercuri, Alfred Bulai a fost reţinut de procurori pentru agresiune sexuală. Poliţiştii l-au dus încătuşat în arest, iar anchetatorii au ridicat mai multe cutii cu dovezi din locuinţa lui. Probele se adaugă zecilor de declaraţii în care foste studente îl acuză că le-a abuzat sexual.

Citeşte şi: Primele rezultate ale autopsiilor arată că patru victime de pe iahtul lui Mike Lynch au murit prin sufocare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS