10.3 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru maşini implicate într-un accident. Şoferul care a provocat accidentul a fugit

Patru maşini implicate într-un accident. Şoferul care a provocat accidentul a fugit

Un accident în care au fost implicate patru maşini s-a produs vineri dimineaţă, pe o stradă din sectorul 5 din Capitală, după ce un bărbat a lovit autovehicul din faţa lui, ambele maşini fiind proiectate într-o autoutilitară, şi într-un vehicul care staţiona. Şoferul care a provocat accidentul nu a fost găsit.

”Astăzi, în jurul orei 05.35, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Str. Pucheni, în care au fost implicate 4 autovehicule (3 autovehicule în mişcare şi unul staţionat)”, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră.

Din primele date, un autovehicul condus de o femeie în vârstă de 42 de ani, care se deplasa pe Str. Pucheni dinspre Calea Rahovei catre Târgul ,,Pucheni”, ar fi fost lovit în partea din spate de un autoturism, condus de un bărbat, care circula în aceeaşi direcţie de mers.

În urma impactului, autovehiculele au fost proiectate într-o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 34 de ani, care se deplasa din sensul opus de circulaţie şi într-un autovehicul care staţionat.

Şoferul celui de-al doilea autovehicul implicat a fugit

”Ajunşi la fata locului, poliţiştii rutieri au constatat faptul că şoferul celui de-al doilea autovehicul implicat nu se mai afla acolo şi că în urma accidentului de circulaţie au rezultat exclusiv pagube materiale. Totodată, cei doi conducători auto în vârstă de 42 şi 34 de ani au fost testaţi au aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero şi au fost indrumaţi la Biroul Accidente Uşoare pentru soluţionarea accidentului”, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere fac  verificări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

Citeşte şi: Vara 2024, cea mai caldă de când există date meteo complete

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS