19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie înjunghiată de concubin, care a venit după ea la serviciu

Femeie înjunghiată de concubin, care a venit după ea la serviciu

O femeia a fost înjunghiată sâmbătă lângă patiseria din Constanța în care lucra. Atacatorul a fost prins de un tânăr care a auzit strigătele de ajutor ale femeii. Din primele informații rezultă că acesta ar fi concubinul femeii.

Sâmbătă, în jurul orei 14.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați că, în incinta unui magazin din zona Cireșica, un bărbat ar fi agresat fizic o femeie, cu un obiect tăietor – înțepător, ulterior părăsind locul faptei.

Femeia era angajată a patiseriei și ieșise afară să stea de vorbă cu bărbatul pe care se pare că îl cunoștea. Discuția a degenerat, iar la un moment dat bărbatul a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe femeie. Femeia a încercat să fugă în clădire, strigând după ajutor.

A fost auzită de colege, care au sunat la 112, dar și de un tânăr care are o mică afacere în zonă. Până la sosirea polițiștilor la fața locului, tânărul a reușit să îl prindă pe agresor. Ulterior, oamenii legii l-au imobilizat și l-au dus la secție.

Arma pe care a folosit-o a fost găsită de polițiști și vor fi prelevate amprente de pe ea. În cauză a fost deschis și un dosar penal pentru tentativă de omor.

Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Citeşte şi: Elevii români au câştigat patru medalii la Olimpiada Internațională de Informatică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS