9.5 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentJandarm înjunghiat fără motiv într-o staţie de tramvai din Capitală

Jandarm înjunghiat fără motiv într-o staţie de tramvai din Capitală

Un jandarm aflat în timpul liber a fost înjunghiat, duminică seară, într-o staţie de tramvai din Sectorul 6 de către un bărbat. Agresorul a fost căutat de mai multe echipaje, iar victima a fost transportată la spital. Bărbatul suspectat de comiterea faptei a fost identificat şi dus la audieri.

Incidentul a avut loc sub ochii mai multor călători, cu puţin timp înainte de ora 19.00. Presupusul agresor ar fi un angajat, de 35 de ani, de la o firmă de salubritate. Într-un acces de furie, acesta a scos cuţitul şi s-a îndreptat către prima persoană care i-a ieşit în cale.

Victimă i-a fost un subofiţer al Jandarmeriei, aflat în afara orelor de lucru. 

În timp ce cobora din tramvai, a fost atacat cu un cuţit de către un bărbat. Acesta vorbea la telefon și profera injurii, moment în care l-a atacat pe angajatul Bazei de Administrare a Jandarmeriei, provocându-i mai multe răni. În urma agresiunii, bărbatul a fugit“, a transmis Jandarmeria Română.

Agresorul, căutat în tot Bucureştiul

Pentru a-l găsi pe atacator s-au format filtre ale poliţiei şi ale jandarmeriei în punctele-cheie ale Capitalei. Polițiștii l-au găsit pe individ după aproximativ patru ore de căutări. Bărbatul a fost dus la Secția 21 şi a fost audiat până târziu în noapte.

În staţia de tramvai a ajuns şi o ambulanţă cu care angajatul MAI a fost transportat la spital. Din fericire, rănile suferite în timpul altercaţiei nu îi pun viaţa în pericol. Procurorii urmează să decidă acum care va fi soarta atacatorullui.

În urmă cu nici o săptămână, un incident asemănător s-a petrecut tot într-o statie de tramvai din Capitală. Un bărbat de 50 de ani a fost înjunghiat fără motiv de un adolescent de doar 13 ani, care nu va răspunde penal pentru fapta sa.  

Citeşte şi: Școala Mamei, eveniment dedicat mamelor din Gorj organizat de Spitalul Județean

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS