9.5 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentLimitator de înălţime, căzut în faţa unei maşini aflate în mişcare

Limitator de înălţime, căzut în faţa unei maşini aflate în mişcare

În oraşul Videle, din judeţul Teleorman, un limitator de înălţime pentru autovehicule a căzut foarte aproape de un autoturism, luni după-amiază. Primele date de la faţa locului indică faptul că două persoane sunt rănite uşor.

Un limitator de înălţime a fost desprins de la locul lui, căzând foarte aproape de un autoturism aflat în mişcare, pe un drum din Videle, judeţul Teleorman. Potrivit primelor informații, un camion care transporta un buldoexacavator a acroşat limitatorul, acesta s-a desprins şi a căzut, fiind foarte aproape un autoturism aflat în mişcare, au declarat pentru News.ro surse locale.

Un bărbat şi o femeie, răniţi uşor

„Au rezultat două victime, rănite uşor, un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 25 de ani, care sunt asistate la faţa locului de echipajele medicale. Pompierii asigură măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, iar autorităţile competente efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii acestui eveniment”, au transmis oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.

Citește şi: Nicolae Ciucă şi-a prezentat cartea ”În slujba ţării” la emisiunea culinară a lui Mircea Dinescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS