9.5 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Zeci de mii de țigarete ascunse în podeaua unui ansamblu rutier, descoperite la Giurgiu

(VIDEO) Zeci de mii de țigarete ascunse în podeaua unui ansamblu rutier, descoperite la Giurgiu

-

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit, în urma unui control asupra unui ansamblu rutier, disimulate în diferite locaşuri, zeci de mii de ţigarete, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară.

În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru efectuarea controlului de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un bulgar, de 32 ani, conducând un ansamblu rutier format din autoutilitară și remorcă.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în podeaua autoutilitarei şi remorcii 75.400 de țigarete (3.770 de pachete), diferite mărci.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de:

  • deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete”.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 113.100 de lei, a fost reținută și introdusă în camera de corpuri delicte a Serviciului Teritorial al de Frontieră Poliției Giurgiu.

Citește și: Anul şcolar 2024-2025 are 36 de săptămâni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Universitatea din Craiova vrea să facă un complex sportiv...

Universitatea din Craiova îşi propune să construiască un complex...

ȘTIRI GdS