14 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă femei, ucise de un bărbat care le-a furat bijuteriile şi maşinile

Două femei, ucise de un bărbat care le-a furat bijuteriile şi maşinile

Două femei, despre care poliţiştii spun că erau dame de companie, au fost găsite moarte. Una pe un câmp între localitățile Mihai Viteazu și Sinoie, cealaltă într-un apartament din Mamaia. Cadavrele a două femei au fost găsite la câteva săptămâni distanță. Un bărbat de 26 de ani, poreclit „Șacalul“, este principalul suspect în cazul crimelor comise după același tipar. Locuinţa lui din Năvodari a fost percheziţionată luni timp de aproape zece ore.

Primul cadavru a fost descoperit în luna iulie, într-un apartament din Mamaia Nord. Al doilea a fost găsit săptămâna trecută, pe un câmp, sfâșiat de șacali, între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu.

Principalul suspect le-ar fi furat autoturismele celor două femei. Anchetatorii au ajuns la el după ce acesta a fost implicat, cu ambele mașini, în accidente rutiere.

Femeile fuseseră date dispărute de către familii

Femeile nu prezentau urme de violențe și se crede că au fost otrăvite sau drogate.

Una dintre victime era din Timișoara și avea un băiețel de cinci ani. După ce fusese în Bulgaria, cu fiul ei, femeia de 26 de ani plecase la mare, iar la jumătatea lunii august apropiaţii au pierdut legătura cu ea. A fost dată dispărută în urmă cu exact două săptămâni. Tânăra a fost găsită fără suflare absolut întâmplător. Un şofer i-a văzut cadavrul pe marginea drumului ce leagă localităţile Sinoe şi Mihai Viteazu, la 60 km de Constanţa. Medicii au descoperit că fusese ucisă şi aruncată pe câmp, unde a fost sfâşiată de şacali.

La câţiva kilometri distanţă, maşina tinerei era făcută zob. Politistii au dat de urma șoferului care a condus autoturismul si l-au găsit în spital cu răni grave. Aşa a început ancheta care a dezvăluit crimele.

Făptasul mai făcuse o victimă, o femeie de 34 de ani, din comuna tulceană Greci. Aceasta plecase la Constanța, iar de pe 2 iulie nu a mai putut fi contactată. Pe 15 iulie a fost găsită moartă într-un imobil de pe bulevardul Mamaia din Constanța. Toate bunurile femeii dispăruseră, iar maşina ei ar fi fost vândută în Bulgaria. 

În crime au mai fost implicate şi alte persoane

Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii. Odată cu el a fost reţinută şi concubina, pentru 24 de ore. Aceasta este acuzată pentru favorizarea infractorului, tăinuire și rele tratamente aplicate minorului. Fiul ei, un adolescent de 15 ani, ar fi și el implicat în crimă. Băiatul ar fi fost forțat să ajute la ștergerea urmelor. 

Suspectul principal ar fi furat și telefonul victimei din Timișoara și ar fi continuat să trimită mesaje de pe el, ca să pară că femeia este încă în viață. În apartamentul concubinei au fost descoperite inclusiv bijuteriile femeii dispărute din Timișoara

În urma perchezițiilor care au avut loc la Năvodari, au fost ridicați de polițiști și duși la audieri alți doi bărbați, care s-ar fi aflat în mașina uneia dintre victime, la momentul producerii accidentului.

Citeşte şi: Copiii din sistemul de protecție al DGASPC Gorj au avut o vacanță de neuitat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS