14 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort şi patru răniţi grav într-un accident

Un mort şi patru răniţi grav într-un accident

Între localităţile Beliu şi Seliştea, în județul Arad, s-a produs un accident rutier în urma căruia un bărbat a murit, iar alte patru persoane, dintre care trei copii, au fost rănite.

În accident a fost implicat un singur autoturism. Şoferul și pasagerii au fost răniți. Victima decedată este un bărbat în vârstă de 27 de ani, iar celelalte patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Este vorba despre o femeie în vârstă de 25 de ani și trei copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani.

„Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei din autoturism, care, din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, decesul fiind declarat la locul evenimentului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani”, au declarat reprezentanții ISU Arad.

La faţa locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Ineu, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, precum şi o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sebiş, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, conform Agerpres.

Citește şi: Mircea Geoană a fost decorat cu Ordinul NATO „Serviciul Merituos”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS