25.6 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn autocamion şi două maşini, implicate într-un accident cu şase victime

Un autocamion şi două maşini, implicate într-un accident cu şase victime

Şase persoane au fost rănite, într-un accident rutier produs miercuri pe DN 76, în judeţul Bihor. Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe o bandă, fiind dirijat de poliţiştii rutieri.

”Miercuri, 11 septembrie a.c., pompierii militari beiuşeni au acţionat pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs pe DN 76, pe raza localităţii Drăgăneşti. Apelul care sesiza producerea accidentului între două autoturisme, în care se aflau şapte persoane, a fost primit în dispeceratul ISU Bihor în jurul orei 06.45, prin Sistemul Unic de Urgenţă 112.

La locul indicat de apelant au fost mobilizate imediat, două echipaje de pompieri militari din cadrul Secţiei Beiuş, cu o autospecială de intervenţie şi cu o ambulanţă SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Bihor, cu ambulanţa tip C1 şi 4 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ)”, a transmis ISU Bihor.

Şase persoane, transportate la spital

Sursa citată a prefcizat că echipajele SMURD şi SAJ au procedat la evaluarea de specialitate a celor şapte persoane implicate în accident şi la acordarea îngrijirilor medicale persoanelor rănite, şase dintre acestea fiind transportate ulterior la spital, iar echipajul care încadrează autospeciala de stingere a acţionat pentru asigurarea normelor de prevenire a incendiilor la locul producerii evenimentului.

Au fost implicate trei vehicule

IPJ Bihor a precizat că au fost implicate trei vehicule, respectiv un autotren şi două autoturisme.

”Momentan, traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe o bandă, fiind dirijat de poliţiştii rutieri. Poliţiştii rutieri urmează să efectueze cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a transmis IPJ Bihor.

Citeşte şi: Incendiu la o hală. Focul se manifestă pe aproximativ 1000 mp

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS