14.5 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: O cățelușă a fost salvată dintr-o fântână. Polițiștii caută făptașii

Dolj: O cățelușă a fost salvată dintr-o fântână. Polițiștii caută făptașii

O cățelușă a fost salvată dintr-o fântână din satul Întorsura, județul Dolj. Polițiștii îi caută pe cei care au comis fapta.

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Dolj au fost sesizați, ieri, că, persoane necunoscute au aruncat un cățel într-o fântână din satul Întorsura.

Polițiștii deplasați la fața locului au găsit pe strada Valea Fântânilor, din localitate, pe un teren viran, o fântână dezafectată. În interiorul acesteia a fost observat un exemplar canin.

A fost solicitat sprijinul pompierilor din cadrul ISU Dolj care au procedat la extragerea exemplarului canin. Este vorba despre o cățelușă de aproximativ 10 luni, având o stare de sănătate bună.

Pentru eliminarea oricărei situaţii de pericol, poliţiştii au emis un ordin de plasare în adăpost. Animalul a fost încredințat unei asociații care oferă servicii de adăpostire a animalelor aflate în pericol.

A fost întocmit doar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de schingiuirea animalelor. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale.

Citește și: Cod portocaliu și cod galben de ploi abundente și vijelii, în aproape toată țara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS