14.5 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie accidentată pe trecere de pietoni de un polițist pe motocicletă care se deplasa la o intervenție

Femeie accidentată pe trecere de pietoni de un polițist pe motocicletă care se deplasa la o intervenție

O femeie de 36 de ani a fost lovită pe o trecere de pietoni de un motociclist al Poliției Rutiere, aflat în misiune.

    Agentul fusese chemat la un accident și conducea cu sirena și luminile pornite. Cum femeia nu a apucat să se ferească, a izbit-o în plin. Întregul incident a fost filmat de un alt motociclist.

    Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00 chiar în fața Guvernului. Agentul aflat pe motocicletă, un tânăr de 28 de ani, se grăbea să ajungă la un accident semnalat prin 112. Conform înregistrării, a intrat în intersecție cu semnalele acustice și luminoase pornite.

    În acel moment trecerea era plină de oameni. Aproape toți au reușit să se dea la o parte din calea motociclistului de la Rutieră, mai puțin femeia de 36 de ani, care vorbea la telefon. A intenționat să facă un pas în spate, dar nu a mai apucat. A fost proiectată în aer și a căzut pe spate.

    O ambulanță a ajuns la fața locului într-un minut și 15 secunde. Victima a fost transpurtată la Spitalul Floreasca pentru investigaţii.

    Citeşte şi: Bărbat arestat pentru că și-a omorât câinele în bătaie

    ȘTIRI VIDEO GdS

    ȘTIRI GdS