14.5 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-un parapet metalic

Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-un parapet metalic

Șoferul unui autoturism a murit după ce a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina s-a răsturnat peste parapetul de la ieşirea de pe autostradă.

Evenimentul rutier a avut loc vineri, în jurul orei 10.30, la kilometrul 4 + 500 de metri al autostrăzii A 3, pe tronsonul Târgu Mureş – Câmpia Turzii.

„Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a stabilit că în eveniment a fost implicat un singur autovehicul, condus din direcţia Târgu Mureş – Iernut, de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Mureş. În circumstanţe ce urmează a fi stabilitate cu exactitate din cercetări, acesta a intrat în coliziune cu un parapet, răsturnându-se în zona bretelei de ieşire de pe autostradă”, a transmis IPJ Mureş.

Şoferul a fost scos din autovehicul de către echipajele de salvare. Bărbatul era în stop cardio-respirator, echipajele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare însă fără rezultat.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului, în cadrului unui dosar penal care vizează infracţiunea de ucidere din culpă.

Citeşte şi: Notar public, trimis în judecată pentru că a pus în executare un testament fals

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS